Buzău: Muzeul Județean de Istorie va găzdui și un centru de informare turistică

0
1528

Centrul de Informare Turistică va fi locul de unde vizitatorii își vor putea culege informații complete despre destinațiile turistice din județ. Noul centru turistic constituie și un ghid util pentru cei care doresc să viziteze expozițiile Muzeului Județean.

Centrul de Informare Turistică, parte a proiectului de reabilitare a Muzeului Județean Buzău, a fost gândit ca o poartă de intrare în județ. Aici, turiștii au la dispoziție toate datele necesare pentru a-și organiza cât mai eficient călătoriile în județ. În această perioadă, se pun la punct ultimele detalii pentru ca noul obiectiv să aducă toate informațiile de care vizitatorii au nevoie.

Noul centru de informare constituie și un ghid util pentru cei care doresc să viziteze expozițiile tematice ale Muzeului Județean. Pe lângă panouri de prezentare, au fost amenajate și vitrine unde turiștii pot admira exponate prețioase aflate în colecția instituției.
Centrul de Informare Turistică este amplasat chiar la parterul Muzeului Județean. Aici, turiştii vor putea face și tururi virtuale la câteva destinații turistice, prin intermediul tehnologiilor moderne.

Centrul de informare turistică de la Muzeul Județean Buzău va fi deschis de luni până vineri, dar și în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 + = 29