Spitalul Judeţean Buzãu va beneficia de un cabinet de urgențe stomatologice

0
964

 

Mai bine mai târziu decât niciodatã! Spitalul Judeţean Buzãu va beneficia de un cabinet de urgente stomatologice, odatã cu modernizarea Unitãții de Primiri Urgențe. În Buzãu, cabinetele dentare au fost primele entitãți medicale care s-au privatizat dupã 1989. De atunci, stomatologii au renunţat treptat la serviciile pe timpul nopþii, iar buzoienii au tratat durerile de dinți și mãsele cu…rãbdare.

Se spune cã nicio durere  nu e mai mare pe lume decât durerea de mãsea și mai ales dacã te apucã noaptea. La Buzãu, cei care au dureri dentare pe timpul nopþii, nu au decât sã aştepte dimineaţa, deoarece nu existã un cabinet dentar de urgentã. Un astfel de cabinet destinat urgentelor stomatologice va fi amenjat la Spitalul Judeţean, odată cu reabilitarea Unitãții de Primiri Urgente. Acest lucru va mai dura însã cel mult doi ani.

Dupã 1989, cabinetele dentare au fost primele entitãți medicale care s-au privatizat. De atunci, stomatologii din Buzãu au renunþat treptat la serviciile pe timpul nopþii, iar urgențele sunt rezolvate doar cu insistențe și cu costuri foarte mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =