FIREA A CERUT DEMISIA LUI DRAGNEA

0
964

 

Vicepreşedintele social-democrat Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a cerut aseară, în cadrul unei emisiuni la TVR, demisia lui Liviu Dragnea, de la conducerea Partidului Social Democrat. Aceasta a spus că o retragere a liderului PSD ar fi benefică pentru partid şi pentru ţara, acuzându-l pentru modul de lucru, acela de a se consulta, în luarea deciziilor, doar cu câteva persoane, din afara partidului.

Seria acuzaţiilor venite din partea vicepreşedintelui Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea, a continuat aseară, la o emisiune a televiziunii publice. Aceasta a vorbit despre cum se desfăşoară activitatea în cel mai mare partid politic din România, dar mai ales depre modul de lucru al liderului PSD. Firea a spus că Liviu Dragnea nu se consultă cu nimeni şi ia deciziile singur sau numai cu câteva persoane din afara partidului, iar vicepreşedinţii şi membrii Biroului Politic se trezesc cu legi peste noapte.

Primarul general al capitalei a mai apreciat că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat „ar fi benefică”, în cazul în care liderul PSD nu va reuşi să îşi schimbe modul de lucru.

Potrivit acesteia, sunt mulţi membri ai PSD, chiar vicepreşedinţi, care după căderea Guvernului Tudose au aflat „pe surse” sau din presă care sunt candidaţii pentru funcţia de premier. Firea a adăugat că acest lucru „nu este normal”.

O altă problemă identificată de vicepreşedintele PSD este aceea că în partid sunt promovaţi doar cei din Teleorman.

Primarul general al Capitalei a ţinut să precizeze că rămâne membru al PSD, spunând că nu se alătură adversarilor partidului, aşa cum a susţinut în urmă cu o zi liderul formaţiunii, Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 40