Încasări record la bugetul Primăriei

0
959

Vin în ţara să-şi petreacă vacanţele, dar nu uita să-şi achite datoriile. Este cazul românilor plecaţi în străinătate, care pe timpul verii revin acasă în concedii. După ce îşi vizitează rudele și prietenii și petrec sejururi pe litoral sau la munte, aceştia ajung şi la ghişeele primăriilor pentru a-şi plăti taxele şi impozitele. Acest lucru se întâmplă şi la Rm Sărat, unde încasările la bugetul local au crescut simţitor în timpul verii.

În ultimii ani, august a fost luna încasărilor record la bugetul Primăriei Rm. Sărat. Şi asta pentru că este perioada în care cei plecaţi în străinătate vin acasă în concedii şi îşi plătesc dările. Stranierii au de achitat taxe și impozite pe locuințe, terenuri și mașini, taxe pentru eliberarea buletinelor și amenzi. Şi încasările la bugetul local din această vară sunt conform aşteptărilor, dovada că romanii veniţi de peste hotare au trecut pe la ghişeele primăriei.

Nu mai puţin adevărat este că unii dintre râmnicenii care lucrează peste hotare şi-au achitat impozitele pe case sau terenuri în primele trei luni ale anului. Ei au apelat la rude pentru a beneficia de reducerea de 10 la sută care s-a acordat până la 31 martie.

Mihaela Ştefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 + = 39