Dan Nistor rămâne la dinamo

0
1485
sursa foto: http://dinamo1948.club

 

Gigi Becali a făcut o ultimă ofertă pentru transferul lui Dan Nistor, în speranța că suma oferită îi va convinge pe oficialii din Ștefan cel Mare să îl cedeze. Finanțatorul celor de la FCSB a pus pe masă un milion de euro, fără a-l mai include în afacere și pe Qaka.

Gigi Becali a pus pe masă un milion de euro pentru transferul lui Dan Nistor. Răspunsul lui Dinamo a venit la fel de prompt ca și după primele tentative ale roș-albaștrilor de a-l lua pe mijlocașul de 30 de ani. Oferta lui Becali a fost refuzată pe loc de Dinamo, astfel că Nistor va continua în Ștefan cel Mare. Antrenorul Florin Bratu este cel care a insistat ca alb-roșiii să nu se despartă de căpitanul lor. Nistor mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2019 și în zilele următoare va negocia prelungirea înțelegerii.

Prima ofertă făcută de Becali pentru Nistor a fost de 500 de mii de euro, plus albanezul Qaka (se citeşte Ceacă). Becali i-a promis și lui Nistor 100 de mii de euro la semnătură și un salariu de 15 mii de euro pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 81