Smiley, Puya, Ionuț Dolănescu și Plăieșii, capete de afiș la Zilele Râmnicului

0
1308

 Râmnicenii sunt invitați în weekend la cea de-a XI-a ediție a Zilelor Municipiului Râmnicu Sărat. Tradiționala sărbătoare va începe vineri, cu o seară dedicată muzicii folk, va continua sâmbătă cu seara de folclor, iar duminica va fi dedicată muzicii ușoare. Distracția și voia bună vor fi asigurate de artiști renumiți precum Smiley, care vine pentru prima dată la Râmnicu Sărat, Puya, Andra Gogan, Doinița și Ionuț Dolănescu, Plăieșii, dar și de artiști locali.

Ediția a XI-a a Zilelor Râmnicului se anunță a fi una incendiară. În fața Primăriei sunt programate trei seri de spectacole, iar primul dintre acestea va începe vineri, 17 august, de la ora 18.00, când pe scena vor folkiștii de la Centrul Cultural, coordonați de Cornel Tudose. Sâmbătă este seara dedicată folclorului, iar nume de rezonanță ale muzicii populare vor susține un spectacol de neuitat, de la ora 19.00. Doinița și Ionuț Dolănescu, Plăieșii, dar și artiști locali vor cânta pentru râmnicenii veniți în piațeta Primariei. Duminică seară, de la aceeași oră, nume sonore ale muzicii ușoare românești vor veni la Râmnicu Sărat. Smiley, Puya, Andra Gogan sunt artiștii de renume, care vor asigura distracția celor care vor veni la sărbătoare. ,,Este un an special, este anul Centenarului și dacă nici la 100 de ani de la Marea Unire nu reușim să ne adunăm, să susținem cu toții proiectele comunității noastre, atunci mă întreb când? Îmi doresc ca zilele acestea să fim liniștiți și să ne bucurăm din plin de zilele orașului nostru.,, ne-a declarat primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

În jurul Primăriei, comercianții au amenajat corturi special, unde amatorii de bunătăți găsesc mici și bere, dar și alte bucate delicioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =