CONSTANȚA: Un turist din Timişoara care şi-a luat copilul de doar 8 ani pe un skijet a fost la un pas să moară alături de fiul lui

0
1200

 

Scena de groază pe mare, în zona exclusivistă a staţiunii Mamaia! Un turist din Timişoara care şi-a luat copilul de doar 8 ani pe un skijet a suferit un accident teribil şi a fost la un pas să moară alături de fiul lui. Bărbatul a scăpat ambarcaţiunea de viteză de sub control şi a intrat cu ea în stabilopozi. Micuţul a suferit mai multe răni, la fel şi bărbatul. Ambii au fost însă salvaţi din valuri. Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Teribilul incident s-a produs ieri dupa-amaiza în dreptul plajei destinate milionarilor care vizitează staţiunea Mamaia. Un bărbat de 47 de ani din Timişoara a ieşit pe apă cu skijetul personal şi a vrut să împartă experienţa cu băieţelul lui de doar 8 anişori. Decizia l-a costat scump.

Bărbatul s-a aventurat departe de ţărm şi ar fi pierdut controlul skyjet-ului din cauza vitezei, după care a intrat cu bolidul în stabilopozii unui dig din largul mării. Atât el, cât şi copilul au fost proiectaţi în apă.

Angajaţii unei firme care se ocupă cu închirierea skyjet-urilor au intervenit cu ambarcaţiuni rapide şi au scos victimele din mare. La faţa locului au ajuns în timp scurt şi medicii de la serviciul de ambulanţă, dar şi cei de pe o autospecială SMURD.

Tatăl a suferit mai multe răni, iar băiatul ar avea un hematom la cap. Ambii au fost transportaţi la spitalul judeţean pentru analize şi îngrijiri medicale suplimentare.

Căpitănia Mamaia face acum verificări în acest caz pentru a afla dacă bărbatul avea toate actele legale la skyjet. De asemenea, poliţiştii vor decide dacă părintele se face vinovat de neglijenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

68 + = 69