Elevii, total dezinteresaţi de meditaţiile gratuite

0
800

 

Nu au promovat bacalaureatul, însă nu par deloc îngrijoraţi. Este vorba de mulţi dintre elevii liceelor tehnologice, din Rm. Sărat, care nu sunt interesaţi de meditaţiile oferite gratuit, pe timpul verii, de către profesori. Doar jumătate dintre elevii care au picat bacalaureatul au venit la orele de pregătire pentru sesiunea din toamnă.

În prima sesiune a bacalaureatului, doar 10,76 la sută dintre elevii Liceului Tehnologic “Elina Matei Basarab”, din Rm. Sărat au reuşit să promoveze examenul. Pentru a creşte rata promovabilităţii la sesiunea din toamnă, dascălii au venit în sprijinul celor care au picat examenul şi le-au oferit meditaţii gratuite, pe timpul verii, la matematică, limba romană şi geografie. Numai jumătate dintre elevi au fost însă interesaţi de orele de pregătire.

La cea de-a doua sesiune a bacalaureatului, la Liceul Tehnologic “Elina Matei Basarab”, din Rm. Sărat, s-au înscris 51 de elevi, dintre care 34 de elevi din sesiunea curentă şi 17 din promoţiile anterioare. Prima probă vă avea loc pe 20 august.

Rezultatele celei de-a două sesiuni de bacalaureat din acest an vor fi afişate pe 1 septembrie, iar contestaţiile vor avea loc în aceeaşi zi, între orele 12:00-16;00. Rezultatele finale ale examenului vor fi afişate pe 6 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 74