NOI FACILITĂȚI PENTRU MEDICI, LA RM.SĂRAT

0
1051

Noi facilități pentru medicii, care lucrează la Spitalul Municipal, din Rm. Sărat! Cei care fac naveta din localitățile de domiciliu vor beneficia de decontarea navetei de la bugetul local. Măsura a fost aprobată de aleșii locali și are ca scop menținerea actualilor medici și atragerea altora noi.

La Spitalul Municipal din Rm. Sărat lucrează șase medici, care au domiciliul în alte localități și fac naveta. In contextul lipsei de personal medical din spital, există riscul ca acești medici să solicite transferul către alte unități sanitare, care au posibilitatea de a le deconta cheltuielile ocazionate de transportul între localitatea de domiciliu și cea în care lucrează. La propunerea unui reprezentant PNL, Consiliul Municipal, Rm. Sărat a aprobat ieri, cu unanimitate de voturi, ca naveta medicilor să fie decontată de la bugetul local.

Suma totală necesară pentru decontarea cheltuielilor de transport pentru cei șase medici care fac naveta la Spitalul din Rm.Sărat se ridică la 3.660 de lei. Sumele pe care le vor primi aceștia sunt cuprinse între 240 și 900 de lei, în funcție de localitățile în care locuiesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 15