„Cerbul de Aur”, primul şi cel mai mare festival internaţional de interpretare din România, revine în anul Centenarului cu o ediție specială

0
1110

 

Evenimentul va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Zilele trecute, juriul festivalului a ales cei 18 concurenți din toate colțurile lumii care vor lupta pentru marele trofeu. Printre ei se află și o buzoiancă, tanara Dora Gaitonovici.

Din 110 concurenți înscriși, juriul selecţiei Festivalului „Cerbul de Aur” 2018 a ales 18 candidaţi din 15 ţări pentru a concura pentru marele trofeu al evenimentului, care va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Printre concurenții selectați se află și buzoianca Dora Gaitanovici, în vârstă de 18 ani, finalistă a competiției naționale Eurovision România.

Dora Gaitonici nu este singura româncă intrata în concurs. Ovidiu Anton și Raluca Blejusca sunt ceilalți doi concurenți români intrați în competiție.

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică ușoară organizat în România. „Cerbul de aur” este organizat de Televiziunea Română, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 61