O ŞANSĂ DE “REABILITARE”- eveniment de amploare ce ar putea pune în valoare cele două unităţi militare dezafectate, de la Râmnicu Sărat.

0
985

A demonstrat-o recent succesul înregistrat de cea de-a IX-a ediţie a întrunirii naţionale a motocicliştilor ,,Moto Bikers Party,, desfăşurată în una din fostele unităţi militare. Reprezentanţii Primăriei Rm Sărat au fost contactaţi déjà pentru a organiza în aceeaşi locaţie o manifestare de amploare în 2019.

Cea de-a IX-a ediţie a întrunirii naţionale a motocicliştilor ,,Moto Bikers Party,, a avut loc anul acesta în una din fostele unităţi militare din Rm. Sărat. Evenimentul la care au participat sute de motociclişti din toate colţurile ţării a fost un adevărat succes şi a impresionat invitaţii prin organizare şi locaţia pusă la dispoziţie. Autorităţile locale spun că acesta a fost primul eveniment desfăşurat în incinta unei unităţi militare, însă nu va fi singurul.

Reprezentanţii Primăriei considera că prin organizarea unor astfel de evenimente imobilele din incinta fostelor unităţi militare pot fi puse în valoare.

Cea de-a IX-a ediţie a întrunirii naţionale a motocicliştilor ,,Moto Bikers Party,, de la Rm. Sărat a fost una deosebită atât prin organizare, cât şi prin concertele desfăşurate pe parcursul a două seri, în care distracţia a fost la ea acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 19