O femeie de 70 de ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni

0
1004
Sursa foto: Arhivă

 

Un accident mortal a avut loc seara trecută pe o trecere de pietoni, din localitatea ialomiţeana Movilita. O autoutilitară condusă de un tânăr, în vârstă de 21 ani, a lovit o femeie, de 70 ani, care traversa strada regulamentar, împreună cu fiica sa. Victima a decedat în urma multiplelor traumatisme suferite, iar fiica acesteia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leşinat când şi-a văzut mama întinsă pe şosea.

Nu mai eşti în siguranţă nici pe trecererile de pietonii! O dovedeşte un accident rutier petrecut seara trecută în localitatea ialomiţeana Movilita. O femeie, în vârstă de 70 de ani, care traversa Drumul European, prin loc marcat pietonal, şi-a găsit sfârşitul, după ce a fost lovită de o autoutilitară. Maşina era condusă din direcţia Urziceni către Bucureşti, de un tânăr de 21 de ani care nu a observat-o la timp şi pe bătrână şi a lovit-o în plin. Femeia era împreună cu fiica sa, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leşinat, când şi-a văzut mama întinsă pe caldarâm.

Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru femeie. Poliţiştii ialomiţeni l-au testat pe şofer cu alcooltestul, iar rezultatul a fost zero. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 19