Focarul de infecție într-un apartament invadat de șobolani

0
1122

Echipaje de pompieri și poliție, dar și zeci de locatari din cartierul buzoian Micro 14 au fost puși pe jar de… șobolani. Mai mulți oameni au sunat duminică seara la 112 pentru a anunța că dintr-o locuință care îi aparține unui bătrân răzbate un miros insuportabil. Când au văzut șobolani la geam, oamenii strânși în fața blocului, au crezut că proprietarul a murit și a picat pradă rozătoarelor. Atenție, urmeaza detalii care va pot afecta emotional!!!

Misterul izului cadaveric a fost elucidat abia după ce pompierii au intrat pe fereastră cu ajutorul unei scări. Salvatorii dotați cu aparate de respirat și-au dat seama că în apartament mișună zeci de șobolani iar originea mirosului este mizeria de nedescris. Pentru că în apartament n-au gasit niciun cadavru uman, aceștia au părăsit rapid spațiul invadat de rozătoare.

Intervenția pompierilor s-a transformat rapid într-un spectacol sinistru care a strâns zeci de curioși. Pentru că momentul de circ să fie maxim, au apărut în scenă și câteva pisici care vânau șobolanii evadați prin fereastra forțată de pompieri.

Proprietarul, cunoscut consumator de alcool, n-a fost găsit nici de locatari, nici de poliție. De frica răzbunării, oamenii vorbesc cu jumătate de gură despre vecinul care viețuiește printre rozătoare. Focarul de infecție va rămâne sub nasul locatarilor, întrucât nimeni nu și-a făcut curaj să depună plângere, iar legea ocrotește dreptul de proprietate în lipsa proprietarului.

Deși mirosul este insuportabil din cauza temperaturilor ridicate, locatarii vor suporta rozătoarele din apartamentul vecin până cand cineva va avea curaj sa depună o sesizare la  Direcția Sanitar Veterinară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 + = 49