Suflu nou în Poliția Buzău! 12 polițiști încadrați din sursă externă vor întări rândul structurilor de poliție în județ.

0
1389

 

12 polițiști au depus astăzi jurământul de onoare în carul unui ceremonial care a avut loc la sediul IPJ Buzău. Noii oameni ai legii vor activa în diferite structuri din județ. Poliția buzoiană se confruntă în continuare cu deficit de personal, însă conducerea Poliţiei așteaptă ca în toamnă să fie repartizaţi la Buzău cât mai mulţi absolvenţi ai şcolilor de ofiţeri şi agenţi de poliţie.

Cei 12 poliţisti angajati recent din sursă externă au rostit jurământul, în cadrul unui ceremonial organizat dimineață la sediul IPJ Buzău.

Cei care care au ales să poarte uniforma de polițist au activat în diferite alte domenii. Mihaela Mihăilă, una dintre polițistele care au depus jurământul astăzi, a lucrat în sistemul bancar. De acum, ea va activa la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.
Poliţia buzoiană se confruntă în continuare cu un deficit de personal. Se aşteaptă însă ca în toamnă să fie repartizaţi la Buzău cât mai mulţi absolvenţi ai şcolilor de ofiţeri şi agenţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 70