Apariţie inedită în centrul oraşului Buzău

0
2639

În plină zi, un şobolan apărut de nicăieri a dat târcoale unui centru comercial şi chiar a dat să intre în magazin, spre uluiala trecătorilor şi a clienţilor. Urmărit cu curiozitate dar şi frică, fotografiat şi chiar filmat în timpul escapadei sale, şobolanul s-a refugiat în cele din urmă într-o librărie, spre disperarea vânzătoarei.

Imaginile surprinse, ieri, dupã-amiazã, chiar în Piața Dacia din Buzãu, lângã un centru comercial, nu-l au ca erou pe celebrul Jerry din desenele animate, ci un şobolan în carne şi oase care a ieşit la plimbare prin centrul oraşului. Oarecum intimidat de atenţia ce i se acorda, şobolanul a încercat mai întâi să intre în magazin. Dacã unii trecãtori şi clienţi s-au grãbit sã imortalizeze momentul, alții s-au speriat de tupeul rozãtoarei.

Urmărit din priviri cu curiozitate sau cu teamă, fotografiat şi chiar filmat, şobolanul şi-a continuat incursiunea temerară până la uşa unei librarii, unde s-a şi refugiat, făcându-se nevãzut printre rafturile de cãrți.

 

Nu este pentru prima dată când șobolanii sunt vazuți in centrul orașului Buzău. Cu câteva săptămâni în urmă un alt țobolan a fost vazut pe strada Oltețului din județui Buzău dând târcoale magazinelor alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 + = 85