BUZĂU: Polițiștii locali cauta „rable” pe străzile orașului

0
1157

 

Oamenii legii lucrează cot la cot cu muncitorii de la Urbis Serv, iar săptămâna trecută au mai reușit să ridice cinci maşini abandonate. Poliția Locală Buzău anunță că va continua acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public al municipiului.

Nu se mișcă din loc cu anii, unele nu mai au nici parbriz sau volan, dar ocupă locuri de parcare prețioase, în condițiile în care numărul de mașini crește de la an la an. Este vorba despre mașinile abandonate pe domeniul public al municipiului Buzău, prezența acestora fiind anunțate prin zeci de sesizări primite pe adresa Poliției Locale.

Polițiștii locali din Buzău au reușit, în ultima săptămână, să identifice cinci astfel de „rable”. Autovehiculele, unele în stare avansată de degradare, au fost ridicate de către un utilaj al societății Urbis Serv și transportate la un depozit al societății.

Acțiunile de identificare și ridicare a mașinilor abandonate vor continua, asigură oamenii legii. Conform legislației, autovehiculul poate fi declarat abandonat dacă se află în același loc de cel puțin un an de zile, abia apoi putând fi urmate procedurile de ridicare a acestora de pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =