PRAHOVA: Un bărbat de 47 de ani şi-a ucis soţia, iar apoi a încercat să se sinucidă

0
1479
Imagine cu caracter ilustrativ

 

Şi-a ucis brutal soţia, iar apoi a încercat şi el să se sinucidă. Este povestea unei crime petrecute ieri în localitatea Mărginenii de Jos, din Prahova.

Bărbatul de 47 de ani se întorsese de curând din străinătate şi îşi bănuia soţia, cu 5 ani mai tânără, de infidelitate. Aveau împreună două fete, care îşi plâng acum mama. Agresorul care risca ani grei de închisoare este în stare stabilă la spital, sub paza poliţiei.

Marian Nica, de 47 de ani şi-ar fi ucis soţia,cu cinci ani mai tânără, din gelozie. Amândoi fuseseră plecaţi la muncă în străinătate. Ea în Spania, la cules de capusuni, iar el în Anglia. Se întorseseră acasă de câteva zile, iar cu câteva ore înainte de oribilă crimă au petrecut la un botez, din comună.

Florina urma să plece în străinătate chiar ieri, însă nu a mai apucat. A pierit sub o ploaie de lovituri de cuţit, iar apoi soţul ei, suspect principal în cazul crimei a încercat să se sinucidă şi el.

La 500 de metri de locul crimei, de acolo a fost preluat agresorul de către ambulanta.Ancheta a ajuns acum pe masă procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care a deschis în cauză un dosar pentru omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =