BUZĂU: O fetiță de 11 ani a rămas cu mână înfiptă într-o țepușă metalică după ce a încercat să sară un gard.

0
1802

 

Clipe de panică la poarta unei școli din municipiul Buzău. O fetiță de 11 ani, care a încercat să sară un gard metalic, a trecut prin momente de coșmar după ce mâna i-a alunecat într-o țepușă metalică. Copleșită de durere, fetița a mai apucat să țipe după care a rămas atârnată de gardul metalic. Un tânăr de 25 de ani a intervenit imediat și a ținut-o în brațe până la venirea echipelor de salvare.

Incidentul s-a produs ieri seară în momentul în care copilul nesupravegheat a încercat să escaladeze gardul metalic care înconjoară terenul de sport al Școlii numărul 11 din municipiul Buzău. Poarta era închisă din motive de securitate. Terenul nu este sigur pentru cei mici din cauza faptului că asfaltul este degradat. Copilul a încercat să sară gardul, însă mâna dreaptă i-a alunecat într-un țăruș din fier. Pompierii au intervenit prompt, copilul fiind ținut în brațe pentru a diminua din suferință de către un tânăr care a fost martor la întâmplare.

Angajații ISU Buzău au intervenit mai bine de 15 minute, fiind nevoiți să taie bucata din gard care a intrat în mâna fetiței.

Copilul a fost transportat în stare stabilă, la Spitalul Județean de urgență Buzău, pentru extragerea corpului străin din mână.

Fetița de 11 ani a intrat în operație iar medicii spun că totul a decurs perfect şi ca fetiţa nu va rămâne cu sechele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =