Ieri şef la PMP, azi şef la ALDE. Deputatul Adrian Mocanu, până mai ieri preşedinte al PMP Buzău, a trecut la ALDE şi a fost numit la şefia organizaţiei Buzău.

0
3321

 

Adrian Mocanu a fost exclus din PMP în urmă cu două zile, după ce a votat alături de PSD şi ALDE Legea de modificare a Codului Penal. Tot la ALDE a ajuns şi fostul senator PMP Dorin Bădulescu, a cărui adeziune la Partidul lui Tariceanu a fost anunţată ieri în plenul Parlamentului.

Ieri şef la PMP, azi şef la ALDE. Asta se poate spune despre deputatul Adrian Mocanu, care a fost instalat astăzi la conducerea organizaţiei ALDE Buzău. Numirea sa în funcţia de preşedinte al ALDE Buzău survine la numai două zile după ce a fost exclus din PMP, pentru că a votat alături de PSD modificările aduse Codului Penal. Mutarea blitz a lui Adrian Mocanu de la PMP la ALDE a fost parafata chiar de către ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, cea care a ocupat interimar funcţia de preşedinte al ALDE Buzău.

Tot la ALDE a ajuns şi celălalt parlamentar de Buzău al PMP, senatorul Dorin Bădulescu. El şi-a dat demisia din partidul lui Traian Băsescu în urmă cu o săptămână. Bădulescu a acuzat atunci atitutinea managerială deficitară a noii conduceri a PMP şi incompatibilitatea cu aceasta, precizând că demisia sa nu are legătură cu afilierea la un alt partid.

Dacă cele două mutări erau previzibile, nu acelaşi lucru se poate spune despre înscrierea în ALDE a fostului viceprimar PSD al municipiului Buzău, Fanica Bârla.

Din fosta conducere a ALDE Buzău a mai rămas un singur membru. Este vorba despre actualul viceprimar al municipiului Buzău, Andrei Neder, care ocupă funcţia de preşedinte al organizaţiei muncipale Buzău a ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =