De râsul … EURONEWS

0
992

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a devenit subiect de amuzament pentru cea mai reputata agenție de presă din Europa, Euronews. Știrea care îl are ca subiect pe edilul Buzăului se referă la gafa uriașă comisă în urmă cu aproape două luni la întâlnirea dintre Toma și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel. În dreptul ambasadorului britanic a fost așezat drapelul Islandei, și nu cel al Marii Britanii.

„Gafe în România cu steaguri: Drapelul Marii Britanii, confundat cu cel al Islandei într-o întâlnire oficială” este titlul unei știri care a apărut ieri pe site-ul agenției Euronews, unul dintre cele mai reputate agenții de știri din lume.

Autorul articolului menționează că în urmă cu aproape două luni, în cadrul unei întâlniri dintre primarul orașului Buzău și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel, în dreptul oficialului de la Londra a fost așezat steagul Islandei, și nu cel al Marii Britanii. Tot autorul articolului mai spune că amuzanta fotografie, cu gafa impardonabilă, a fost postată pe pagina oficială a primarului din Buzău, Constantin Toma.

În articolul de pe site-ul agenției Euronews se mai menționează că în urmă cu două săptămâni, în cadrul unei întâlniri a diplomatului Paul Brummel cu primarul municipiului Iași, s-a postat în dreptul ambasadorului un steag al Marii Britanii care a fost scos din uz acum mai bine de 200 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =