Proiecte liberale: scutirea firmelor de la plata a 20% din impozitul pe profit, pentru acordarea de stimulente financiare angajaţilor.

0
1158

 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, la Buzău, în premieră, mai multe proiecte legislative care ar veni în beneficiul cetățenilor. Una dintre propuneri prevede alocarea a 80% pentru autorităţile locale din redevenţele încasate de stat pentru exploatarea zăcămintelor naturale. O altă inițiativă se referă la scutirea firmelor de la plata a 20% din impozitul pe profit, pentru acordarea de stimulente financiare angajaţilor. Inițiativele legslative sunt deja depuse spre adoptare în Parlament.

Prezent la Buzău, la alegerile din cadrul organizaţiei municipale, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat în premieră mai multe propuneri legislative. Una dintre propuneri se referă la scutirea firmelor de la plata a 20% din impozitul pe profit, pentru acordarea de stimulente financiare angajaţilor.

O altă propunere a liberalilor se referă la alocarea către autorităţile locale a 80% din redevenţele încasate de Stat, pentru exploatarea zăcămintelor naturale.

Liderul PNL a mai anunțat că liberalii au inițiat o modificare a legii gazului şi energiei electrice în care competența de înfiinţare de servicii publice de distribuție de gaz, ori de concesionare a acestui serviciu către firme private să revină localităților. În acest fel, autoritățile locale ar putea înființa, și chiar administra în localitatea respectivă, o rețea de gaz, care să ducă la creșterea nivelului de rai al cetățenilor, în condițiile în care lemnele de foc se scumpesc de la an la an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 34