Armin Van Buuren, The Script, Scooter, John Newman, Hardwell, Jamie Jones la o nouă ediţie Neversea

0
971

 

Doar 2 săptămâni ne mai despart de cel mai mare festival de pe plajă din Europa, Neversea, ce se desfăşoară în perioada 5-8 iulie la Constanţa. Evenimentul aduce pe litoralul românesc artişti ai momentului, precum The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Jamie Jones şi mulţi alţii. Biletele s-au pus în vânzare încă de luna trecută, iar preţul acestora sunt de la 247 de lei, pentru o zi de festival şi ajung până la 900 de lei, un abonament, pentru categoria VIP. Anul acesta, în premieră, festivalul are şi un imn, cântat de Manuel Riva şi Alexandra Stan.

Timp de patru zile şi patru nopţi, fanii festivalului vor avea parte de cele mai intense apusuri şi răsărituri de soare acompaniate de muzica valurilor Mării Negre, dar şi de muzică celor mai buni artişti ai lumii. Anul acesta, organizatorii festivalului aduc peste 200 de artiști, mai mulți decât anul trecut, motiv pentru care au şi adăugat o zi în plus la festival.
Pe cele 7 scene vor concerta: The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Steve Angello, Redfoo, Jamie Jones şi mulţi alţii.

Anul acesta, în premieră, festivalul are şi un imn, cântat de Manuel Riva şi Alexandra Stan.

Iubitorii de muzică mixată live de cei mai în vogă artiști ai momentului au avut posibilitatea să îşi achiziţioneze biletele la festival încă de la sfârşitul lunii mai. Preţul acestora sunt de la 247 de lei, pentru o zi de festival şi ajung până la 900 de lei, un abonament, pentru categoria VIP.

Bilet pentru 4 zile – 493,90 lei
Bilet VIP pentru 4 zile – 990 lei
Bilet o zi (joi/vineri) – 247,50 lei
Bilet o zi (sâmbătă/duminică) – 275 lei

Anul trecut 153 de mii de spectatori au trecut pragul Festivalului. NEVERSEA a însemnat vânzări uriaşe traduse în profituri record pentru toţi participanţii, nu doar pentru organizatori. S-au făcut vânzări record de mâncare, băuturi răcoritoare , alcool şi suveniruri, iar Constantă a câştigat enorm la capitolul „vizibilitate internaţională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 + = 59