Cursa pentru fondurile europene şi guvernamentale

0
1019

 

Funcţionarii Primăriei Rm. Sărat lucrează contracronometru pentru obţinerea fondurile necesare demarării proiectelor locale. Autorităţile susţin că muncesc la turaţie crescută pentru a atrage bani de la Uniunea Europeană sau din diferite fonduri guvernamentale. Specialiştii administraţiei lucrează pe mai multe axe de finanţare şi unele proiecte sunt în derulare.

Modernizarea unor unităţi de învăţământ, realizarea unor parcuri în cartierele de la periferie, lucrări de infrastructură, proiectele Grupului de Acţiune Locală sunt câteva dintre obiectivele vizate.

“Este o cursă contracronometru, suntem sub presiunea timpului şi de fiecare dată trebuie să elaborăm documente. La baza tuturor activităţilor noastre este Strategia de dezvoltare urbană a municipiului Rm. Sărat, sunt două volume, aproximativ 500 de pagini care reprezintă realitatea momentului, tendinţele comunităţii de dezvoltare şi toate aspectele social-economic- cultural, toate lucrurile pe care le-am considerat ca vulnerabilităţi ale comunităţii. Şi tot de aici a pornit şi cursa aceasta în care dorim să accesăm cât mai multe fonduri pentru a dezvolta localitatea. ” precizează Sorin Cîrjan, primarul Râmnicului.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =