ALDE se pregătește din vreme pentru  alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor

0
1017

La Buzău, noul președinte interimar al organizației judetene a ALDE este vicepremierul Grațiela Gavrilescu. Liderul ALDE susţine că îşi propune să ridice organizaţia judeţeană de la Buzău la un procent de peste 15%.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, este, începând de vineri, noul preşedinte interimar al Organizației Județene ALDE Buzău, în urma unei hotărâri a Biroului Politic Central al partidului. Prezenta, zilele trecute,  la Buzău, Gavrilescu  a declarat  ca îb calitate de șef al filialei ALDE Buzău, are drept obiectiv pregătirea alegerilor europarlamentare și prezidențiale, de anul viitor, și obținerea unui scor în judet de minimum 15 la sută.

Totodată, Grațiela Gavrilescu a spus că vrea ca partidul să aibă ușile deschise, iar  pe actuala structură ALDE să-și creeze cât mai multe organizatii funcționale în județ, astfel încât partidul să devină a doua forță politică în judet, după PSD. Odata cu noile schimbări, fostul președinte al filIalei ALDE Buzău, Mihai Cristescu,  a primit funcția de vicepreședinte,  iar noul secretar general al filialei este Cristi Alexandru, recent „transferat”, cu adeziune, de la PMP.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 + = 62