Buzoianca Bianca Banu, admisă la Universitatea Pantheon Sorbonne din Paris

0
12555

A fost admisă la 7 facultăți din străinătate

Și frumoasă, și deșteaptă! Asta se poate spune despre Bianca Banu, o tânără absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzău. După ce a terminat gimnaziul cu media 9.99, nici la liceu nu s-a lăsat mai prejos și a reușit să încheie cei 4 ani de liceu cu media 9.70.

Recent, buzoianca a primit o veste extraordinară odată cu confirmarea faptului că a fost primită la o prestigioasă instituție de învățământ superior din străinătate. Este vorba despre Universitatea Pantheon Sorbonne din Paris, acolo unde va pleca imediat după ce își va lua diploma de Bacalaureat. Frumoasa buzoiancă va sta în capitala Franței 5 ani, cât timp va studia dreptul internațional.

Bianca a fost admisă la nu mai puțin de 7 universități din afara țării, însă a ales Universitatea din Paris și datorită oportunității pe care i-o oferă capitala franceză în materie de joburi. Bianca este pasionată de moddeling și speră ca la Paris să ajungă pe cele mai înalte podiumuri. În acest sens pregătește alături de make-up artistul căruia i-a fost model și care între timp i-a devenit și una dintre cele mai bune prietene, un Book profesional cu care să se prezinte la agențiile de modă din Paris. Bianca Banu a fost model al agenției Gabi Modells, a colaborat cu un important magazin de haine din Buzău și a servit drept model permanent pentru make-up artist-ul artistul Grazziela Laura Drăghici. (Alina Răducan Suditu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 23