Buzău: La finele lunii august podul de la Mărăcineni va fi funcțional!

0
7320
`

Vești bune legate de podul de la Mărăcineni. La sfârşitul lunii august podul de la Mărăcineni va fi funcţional. Cel puțin asta dau asigurări reprezentanții Prefecturii Buzău, după numeroasele critici aduse la adresa firmei constructoare. Pe șantier, în acest moment, sunt mobilizaţi  aproximativ 30  de muncitori, iar lucrările par că sunt în grafic.

Dacă în primele zile, pe şantierul de la Mărăcineni nu observai decât 4-5 muncitori,  în această perioadă, numărul acestora este mult mai mare.  Reprezentanții Prefecturii Buzău anunţă că, în zonă, sunt mobilizaţi  aproximativ 30  de muncitori , iar  lucrările sunt în grafic.

Dacă firma de construcţii va respecta termenul, lucrările ar trebui să fie finalizate pe 30 august, astfel că, cel mai probabil la începutul lunii septembrie, traficul rutier și pietonal  ar trebui  să fie reluat pe podul metalic de la Mărăcineni.

Obiectiv strategic intrat în reabilitare în a doua jumătate a lunii aprilie, Podul de la Mărăcineni de peste râul Buzău, tronson al drumului european 85, face legătura între Moldova şi Capitală.

Pe toată perioada desfăşurării lucrărilor de reabilitare a construcției metalice, celălalt pod a preluat întreg traficul rutier, motiv pentru care, în anumite zile și ore, traficul în zonă constituie un adevărat calvar pentru șoferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 85