Bulevardul Eroilor afectat de traficul greu

0
1563

Vom trimite un memoriu la Ministerul Transporturilor prin care vom cere fie sprijin pentru reparația bulevardului Eroilor, din Râmnicu Sărat, fie ca acest tronson să treacă în administrarea celor de la Drumuri Naționale. O spun autoritățile îngrijorate de faptul că această arteră a început să se deterioreze, odată cu creșterea valorilor de trafic greu. Totul în urma restricțiilor de tonaj impuse pe Drumul European 85 de lucrările de reparații de la podul de la Mărăcineni.

dată cu începerea lucrărilor de reparații la podul din localitatea buzoiană Mărăcineni, traficul greu de pe Drumul European 85 a fost deviat, în weekend și în zilele de sărbătoare legală. Astfel, vehiculele, care circulă din direcția Focșani către Buzău, care au o masă maximă admisă mai mare de 7,5 tone sunt deviate pe ruta: bulevardul Eroilor, din Rm. Sărat,-DN22-Brăila. Din cauza valorilor mari de trafic, pe bulevardul Eroilor, au început deja să apară probleme: într-o zonă scuarul de pe mijlocul străzii s-a surpat. Îngrijorate de această situație, autoritățile au luat deja legătura cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și urmează să le trimită acestora un memoriu.

,,Am purtat deja discuții la Ministerul Transporturilor, urmează să trimitem un memoriu la care vom anexa fotografii și filmări. La valorile de trafic de astăzi probabil că în câteva săptămâni bulevardul Eroilor va fi serios deteriorat. Cerem sprijin pentru reparașiile ulterioare sau ca acest tronson să treacă în administrarea celor de la Drumuri Naționale,, a declarat primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

ulevardul Eroilor din Râmnicu Sărat a fost reabilitat în totalitate în 2012, investiția fiind realizată printr-un credit furnizor. În prezent măsurile de dirijare, fluidizare și îndrumare a șoferilor care circulă prin această zonă în weekend sunt asigurate de polițiștii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =