2,2 milioane de euro, câștigul Simonei Halep la Roland Garros

0
1353

Pe lângă faptul că și-a asigurat câteva săptămâni garantate prima poziție în clasamentul mondial al jucătoatrelor de tenis de câmp profesioniste și mai mult ca sigur și prezența la Turneul Campioanelor din ultima parte a anului, Simona Halep și-a rotunjit și câștigurile financiare. Halep va primi pentru succesul său de la Roland Garros 2.000 de puncte WTA şi 2,2 milioane euro, în timp ce Stephens s-a ales cu 1.300 de puncte şi 1,12 milioane euro.
Potrivit site-ului wtatennis.com, Simona Halep avea înregistrate câștiguri numai din premiile de la turneele din circuit de pesrte 23,4 milioane de dolari, până la succesul de anul acesta de la Roland Garos.

Până la vârsta de 26 de ani, Halep a jucat a 31-a finală din carieră, până acum având 17 titluri cucerite. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 câştigat la Madrid, iar anul acesta s-a impus la Shenzhen şi Roland Garros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 26