Constanţa: Studentă în anul IV la Drept, răpusă de stresul sesiunii

0
5725

 

„Nu am aer mamă, mor!…” acestea au fost ultimele cuvinte ale Andrei, care a murit la doar 24 de ani, din cauze necunoscute. Studentă în anul IV la Drept, i s-a făcut rău înainte de un examen. Cu ultimele puteri a sunat-o pe cea care i-a dat viaţă, apoi a căzut ca secerată. Echipajul medical a găsit-o în stop cardio respirator şi deşi a fost resuscitată nu a mai trăit decât câteva ore.

Veselă, plină de viaţă şi cu planuri mari de viitor, Andra a lăsat în urmă o durere care nu poate fi descrisă. Studentă în anul IV la Drept, avea marţi, la ora 15 un examen de sesiune. I s-a făcut rău brusc şi s-a dus în toaletă să bea puţină apă. Nu a mai revenit. Colegele au găsit-o abia respirând. Cu ultimele puteri şi-a sunat mama şi i-a spus că moare. Apoi a leşinat şi nu şi-a mai revenit.

Cei care o cunoşteau spun că fata ar fi suferit 15 preinfarcturi. Aşa au înţeles de la medicii care s-au luptat cu disperare pentru viaţa tinerei. La ora 1 noaptea sufletul Andrei s-a înălţat la cer.

Alţii pun tragedia pe seama stresului. Fata învăţa zi şi noapte pentru examenul de licenţă care se apropia, dar şi pentru că voia să se înscrie la Institutul Naţional al Magistraturii, ca să devină judecător. Apropiaţii ei spun că nu mai ieşise din casă de două luni, decât ca să meargă la facultate. Zeci de mesaje de adio au fost postate pe facebook, în amintirea Andrei. Colegii şi profesori i-au amenajat un mic altar cu o fotografie şi o lumânare, în sediul facultăţii. ( de aici poţi ilustra cu imagini de la tc:6,06) Printr-o sinistră coincidenţă, în ziua în care studentă a murit subit, profesorii Facultăţii de Ştiinţe Administrative şi Drept îşi conducea pe ultimul drum un coleg. Lectorul universitar doctor Claudiu Deca murise, subit, în benzinăria de lângă universitate, unde se dusese să-şi ia o cafea. Fotografiile lor alăturate, străjuite de candele aprinse, au fost puse la intrarea în holul Universităţii „Ovidius”. Andra, copil unic al unei familii care o iubea ca pe o minune, va fi înmormântată mâine, în rochie de mireasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 53