Mutări pe bandă rulantă la Dinamo!

0
1441

 

„Câinii” s-au înţeles cu încă un jucător, după ce portarul Penedo a fost convins să semneze prelungirea cu clubul din Capitală. Este vorba de fundașul grec Katsikas, care va evolua la echipa bucureșteană pentru încă doi ani.

Giorgos Katsikas, în vârstă de 27 de ani, şi-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2019, conform site-ului oficial al clubului. Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu i-au cerut grecului să dea un răspuns final cât mai rapid, înainte de reunirea lotului, iar cele două parţi au ajuns în cele din urmă la un acord. În urmă cu câteva zicontracte

le, şi portarul Jaime Penedo a fost convins să-şi prelungească contractul cu Dinamo.

„Fundaşul central Giorgos Katsikas a semnat în această seară un nou contract cu clubul din Ştefan cel Mare, valabil până la finalul sezonului competiţional 2018-2019″, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al echipei Dinamo.
Cotat la 600.000 de euro, Katsikas a evoluat în 30 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2017/2018, reuşind să marcheze trei goluri.

Dinamo a terminat pe prima poziţie a playout-ului, iar în sezonul viitor va ataca poziţiile fruntaşe din Liga 1. Pe lângă Penedo şi Katsikas, Dinamo i-a transferat şi pe Deian Sorescu, de la ASU Poli Timişoara, respectiv pe Mircea Axente, de la FC Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 16