INVITAŢIE LA BOOKFEST

0
1230

Amatorii de lectură pot veni, în acest weekend, la Bucureşti, la Romexpo, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest. Editurile anunţă oferte diverse, lansări interesante, dar şi reduceri. La Bookfest, cel mai mare târg de carte din România, TVSat Media Group a trimis o echipă, care va relata amănunte şi informaţii surprinse la faţa locului.

Deschiderea oficială a Salonului Internaţional de Carte Bookfest a avut loc miercuri, la ora 12.00, ceremonia de tăiere a panglicii fiind împărţită de preşedintele Klaus Iohannis cu ambasadorul SUA, Hâns Klemm şi ministrul Culturii, George Ivaşcu.
Târgul de carte Bookfest este deschis pânã duminicã la complexul Romexpo, între orele 10.00 şi 20.00, iar vineri şi sâmbãtã până la 21.00, intrarea fiind liberã.
Cea de-a XIII-a ediþie Bookfest aduce în faþa publicului o ofertã de evenimente şi volume care merge de la carte pentru copii şi omagii dedicate regelui Mihai pânã la noi apariþii semnate de autori celebri, istorie, carte poliþistã şi literaturã motivaţionala.

De ziua lor, editurile le-au pregătit celor mici noi titluri şi colecţii dedicate, întâlniri cu autori şi ilustratori, o mulţime de ateliere de colorat şi desenat până la graffiti şi bricolaj, maraton de lectură,  precum şi festivităţi de premiere pentru concursuri de eseuri. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu reduceri pornind de la 20% şi ajungând şi la 80% la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Institutul Cultural Român se afirmă şi la ediția din acest an a Târgului de Carte Bookfest, printr-un stând care face o notă cu totul aparte – atât prin conceptul inedit ce pune în valoare titluri recent publicate, cât și prin opera celebrului artist român Mihai Țopescu, operă de artă contemporană integrată firesc în peisajul târgului de carte.
La Bookfest, cel mai mare târg de carte din România,

TVSat Media Group a trimis o echipă, care va relata amănunte şi informaţii surprinse la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + = 8