Scandal mare, în acest weekend, într-o comună din Buzău

0
1993

 

Orbită de o furie neînțeleasă de nimeni, o localnică din Pănătău a băgat spaima în oameni după ce a spart geamurile unor mașini și de la câteva clădiri, apoi a distrus un gard și câteva grădini cu flori. Criză de nervi a femeii a început vineri, cu agresarea unei vânzătoare din Pătârlagele. Printre păgubiți se află și primarul localităţii buzoiene Pănătău.

Femeia de 40 de ani este cunoscută că violentă însă că zilele trecute niciodată nu s-a mai dat în spectacol. Vineri, a mers în orașul Pătârlagele unde a început episodul de violență. I-a dat cu sticla în cap vânzătoarei unui magazin din centrul localității, a mers apoi la Liceul din oraș unde a rupt florile din curte, după care și-a vărsat nervii pe angajații unei brutării. După toate accesele, agresoarea a ajuns la poliție, însă a fost lăsată să plece în cursul nopții. Sâmbătă, femeia s-a enervat și mai tare după ce fostul soț, îngrijorat de starea în care ajunsese Elena, a lua copilul din fosta locuință conjugală.

În semn de protest pentru ce-i făcuse fostul soț s-a întins pe asfalt, pe Drumul Naţional 10, blocând circulația. Pe şosea s-au format coloane pe ambele sensuri, până când femeia a fost alungată de pe drum. Ea a revenit în comună Pănătău, unde după-amiază a continuat scandalul. Printre păgubiți s-a aflat chiar primarul din localitate, Nicolae Stoica.

În cursul după-amiezii de sâmbătă, oamenii din sat au fost pe punctul unei revolte, supărați că agresoarea a fost lăsată în libertate, deși considerau că faptele ei au fost de o gravitate ieșită din comun. Nimeni nu știe ce i-a declanșat sătencei criza de nervi din aceste zile, de la care i s-a tras internarea rapid la un spital de neuropsihiatrie, pentru expertizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 14 = 24