Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,Clubul femeilor dezlănţuite,, şi ,,Solo: O poveste Star Wars,, la Cinema 3D, din Rîmnicu Sărat

0
1872

 

În perioada 29-31 mai, Cinema 3D, din Rm. Sărat, v-a pregătit noi filme. În fiecare zi, de la orele 18,20, este programată comedia ,,,Clubul femeilor dezlănţuite,,. Filmul urmăreşte viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește „Fifty Shades of Grey”. De la descoperirea unei noi romanțe, la reaprinderea unor flăcări vechi, ele se inspiră reciproc pentru a face din capitolul următor, cel mai bun capitol al vieții lor.

Zilnic, de la ora 20.30, la cinema 3D Rm Sărat puteţi urmări filmul ,,Solo: O poveste Star Wars,, , o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot şi cu jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17.40, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =