Copii accidentaţi pe DN 1A

0
939

 

Doi copii care mergeau pe marginea drumului naţional 1A au fost grav răniţi în urma unui accident produs azi dimineaţă în localitatea prahoveană Măneciu, unde un autoturism a derapat şi a ieşit de pe şosea. În urma accidentului, doi copii, dintre care unul de un an, fiul şoferiţei, au ajuns la spital în comă.

Cei doi frați de 9 și de 6 ani locuiau la câțiva metri de locul teribilului accident. Se îndreptau spre școală, când fără că nimeni să înţeleagă de ce, au sărit pe carosabil. Înspre ei se îndrepta o maşină, al cărei conducător auto a încercat să îi evite. Șoferița, de 31 de ani a tras de volan, însă i-a lovit pe cei mici, după care a intrat frontal într-un buștean de pe marginea drumului. Impactul a fost mare și pentru fiul femeii de la volan, un băiețel de doar un an, care era prins într-un scaun pentru bebeluși, pe scaunul din dreapta al mașinii.

Traficul rutier a fost restricționat în zonă,cât timp poliţia a efectuat măsurători.

Vecinii celor doi fraţi, care mai aveau acasă alți șapte, spun că imaginea de după accident a fost terifiantă.

Micuțul de 1 an a fost dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Ploieşti în comă de gradul 8, iar unul dintre pietoni, cel de 6 ani în comă de gradul 7. Celălalt este și el rănit grav, iar femeia de 31 de ani este și ea rănită serios la coloană vertebrală. Micuţii aflaţi în comă au fost transportaţi la spitalul Bagdasar Arseni din capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 87