Litoralul românesc din nou atractiv pentru ruşi

0
1136

 

După aproape 27 de ani, litoralul românesc devine din nou o destinaţie atractivă pentru turiştii ruşi. Vor all inclusive , servicii de baby sitting şi preţuri similare celor din Bulgaria, iar hotelierii romani par dispuşi să le ofere. O delegaţie din Sankt Petersburg a venit deja pe litoral să ia pulsul, iar în perioada următoare hotelierii urmează să le pună la dispoziţie şi pachetele tarifare.

Litoralul românesc începe încet încet să devină atractiv şi pentru cei care până nu demult preferau Turcia sau Bulgaria. Au însă şi câteva condiţii pe care hotelierii noştri ar trebui să le îndeplinească. Un sistem all inclusiv, servicii de babysitting, dar şi ca la recepţiile unităţilor de cazare să se vorbească şi limba rusă.

Turiştii ruşi nu vor însă doar calitate în ceea ce priveşte serviciile de cazare. Vor să se şi plimbe şi să viziteze şi alte locuri , să facă excursii în zonele interesante de ţară.

La fel de atractivă pentru ruşi este şi Delta Dunării, un loc unic în Europa, un loc în care ei vor regăsi şi multe din tradiţiile şi obiceiurile proprii.

Cât despre tarife, ruşii vor că preţurile să fie cel puttin la nivelul celor din Bulgaria.

Un atuu l-ar reprezenta şi un zobor direct între Constantă şi Sankt Petersburg, iar acesta lipseşte cu desăvârşire. Se poartă însă discuţii cu o companie de zbor, iar dacă aceasta se va concretiza, atunci de la anul am putea avea şi un charter care să aducă turiştii ruşi pe litoralul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =