ASIGURAŢI-VĂ BICICLETELE!

0
1107

 

Odată cu încălzirea vremii, se deschide şi sezonul furturilor de biciclete. O ştiu şi poliţiştii, care îi îndeamnă pe cei care folosesc acest mijloc de transport să nu lase niciun moment bicicletele nesupravegheate şi neasigurate. Hoţii pot acţiona când nici nu se aşteaptă şi îi pot lăsa fără vehicule.

Preţul tot mai mare al combustibililor sau dorinţa de mişcare îi determină pe tot mai mulţi romani să pedaleze. Fie că merg la cumpărături, la serviciu sau la plimbare aceştia aleg să o facă cu bicicleta. Poliţiştii atrag atenţia că o dată cu încălzirea vremii se deschide şi sezonul furturilor de biciclete. Oamenii legii îi îndeamnă pe cei care folosesc acest mijloc de transport să fie foarte atenţi unde îşi lasa bicicletele şi în ce condiţii.

Hoţii pot acţiona în orice moment şi îi pot lăsa fără biciclete pe cei care le folosesc. Aceste vehicule trebuie asigurate chiar şi atunci când sunt lăsate în scările de bloc şi există interfon.

Poliţiştii din Rm. Sărat desfăşoară zilnic acţiuni pentru prevenirea furturilor de biciclete, ştiut fiind faptul că în această perioadă numărul unor astfel de infracţiuni creşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 78