O nouă premieră la Teatrul de proiecte „George Ciprian” din Buzău. „Cu o oră în trecut” în regia buzoianului Vlad Trifaș.

0
1026

O nouă premieră. „Cu o oră în trecut” în regia buzoianului Vlad Trifaș
Piesă „Cu o oră în trecut” în regia buzoianului Vlad Trifaș aduce în prim-plan 13 actori în devenire care împărtășesc publicului experiențele personale în urma unui turneu în Franța. Premiera spectacolului „Cu o oră în trecut” va avea loc joi seară.
Teatrul de proiecte „George Ciprian” din Buzău le propune iubitorilor de teatru o producție ai căror protagonbiști sunt 13 tineri studenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală „I.L. Caragiale” București. Este vorba de spectacolul „Cu o oră în trecut”, regizat de actorul buzoian Vlad Trifaș.
Premiera spectacolului „Cu o oră în trecut” va avea loc joi, 3 mai, de la ora 19.00. 35 de lei este prețul unui bilet de intrare la spectacol, iar pentru elevi, studenți și pensionari, un tichet costă doar 15 lei. Biletele se pot achiziționa atât online, accesând site-ul de internet al Teatrului ”George Ciprian”, cât și de la agenția de bilete de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =