FĂRĂ MAȘINI ÎN PARCURI

0
1081

Propunerea de interzicere a circulaţiei auto în parcurile din oraşul Buzău revine în actualitate. Cele mai multe probleme sunt sesizate în Parcul Crâng, acolo unde, în perioada sărbătorilor pascale, au fost zărite mașini care parcau chiar pe spațiul verde. Respins în Consiliul Local Municipal Buzău, vara trecută, proiectul va fi depus din nou în perioada următoare.

Reprezentanţii PNL Buzău vor propune din nou Consiliul Local interzicerea circulaţiei auto în toate parcurile din municipiu Buzău. Asta, după ce, recent, pe rețelele de socializare au apărut instantanee cu mașini care erau parcate pe spațiul verde în Parcul Crâng.
Proiectul a fost respins anul trecut, pe motiv că ar pune în dificultate restaurantele care funcționează în Parcul Crâng. Liberalii spun însă că societățile care au activitate în zonă vor putea face face aprovizionarea într-un anumit interval orar.

Potrivit proiectului, în parcuri vor putea însă avea acces autovehiculele electrice. Asemenea proiecte, spun liberalii, sunt aplicate în numeroase orașe din Occident și sunt menite să protejeze natura.

Proiectul privind interzicerea autovehiulelor în parcuri a fost depus deja la secretariatul Primăriei Buzău, pentru a fi supus dezbaterii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 9 = 14