206 KM/H, RECORD DE VITEZÃ

0
1096

 

Un şofer din Cluj-Napoca a zburat pe un drumul naþional cu maşina mai ceva ca pe autostradă. Este vorba despre un tânãr de 23 de ani care a fost surprins de un radar al poliþiºtilor din Buzãu în timp ce conducea cu 206 kilometri la orã, pe Drumul european 85, sosea unde se produc frecvent accidente soldate cu pierderi de vieþi omeneºti. Clujeanul a rămas pieton pe o perioadã de 3 luni, şi a primit o amendã usturãtoare.

Şoferul din Cluj Napoca a fost surprins, asearã, în afară  localitãþii buzoiene Grebãnu, în timp ce gonea cu 206 kilometri la orã. Tânãrul nu le-a putut explica poliþiºtilor de ce conducea cu o vitezã atât de mare.

Clujeanul a primit 20 de puncte amendã, adicã  2.900 de lei, ºi a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile. Un alt record de viteza şi inconştienţa la volan a fost înregistrat, în noiembrie anul trecut, tot pe drumul European 85, în județul Buzãu. Un tânãr de 19 ani din localitatea buzoianã Râmnicelu, aflat la volanul unui bolid, a fost prin conducând cu 218 km pe orã.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =