O femeie de 45 de ani, şi-a ucis mama, în vârstă de 65 de ani

0
1075

 

Crimă înfiorătoare, în Prahova! O femeie de 45 de ani, şi-a ucis mama, în vârstă de 65 de ani, după care i-ar fi carbonizat trupul. Detaliile povestite de apropiaţi arata că victima ar fi fost supusă la chinuri grele. Presupusa asasina este internată la un spital de psihiatrie, iar în cauză a fost întocmit un dosar pentru omor calificat.

Iar detaliile ce urmează sunt cu adevărat şocante, şi greu de reprodus. După crimă, trupul femeii de 65 de ani a fost dus de către fiica sa de 45 de ani într-o anexă a casei. Acolo l-ar fi incendiat.

Şocant este şi faptul că femeia ar mai fi fost internată pentru probleme psihice, dar ar fi fost scoasă pe semnătura, chiar de mamă. Şi victimă pare că ar fi fost cunoscută cu probleme similare. Grav este că nicio autoritate nu ar fi intervenit. Tot oamenii spun că poliţia din Moreni, Târgovişte ar fi adus-o cu ceva vreme înainte de crimă acasă, pentru că făcuse scandal în plină stradă.

Doar că nu avea cine să aibă grijă de ea. Femeia care a sfârşit de mâna fiicei neajutorate mai avea un fiu care este închis. Alţi doi copii i-a pierdut, ucişi în bătaie, chiar în localitate, iar bărbatul sau a fost omorât chiar în faţa ei, după ce ar fi fost prins la furat. De aici s-ar fi declanşat şi problemele de sănătate.Poliţia a dechis în acest caz un dosar penal, coordonat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Crimă care a avut loc vinerea trecută, în satul  Diţeşti din comună prahoveană Filipeştii de Pădure,  ar fi fost anunţată la 112 de către o vecină, pentru că presupusa asasina alerga cu un topor pe stradă şi ameninţa în stânga, şi în dreapta. Pentru că era agresivă, oamenii legii au fost nevoiţi să folosească forţa, pentru a o încătuşa. Acum femeia ce şi-a omorât mama este internată la Spitalul de Psihiatrie Voila, de la Campina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 + = 53