O fetiță de un an și șapte luni căzută în latrină

0
1078

 

Momente de groază pentru o fetiță de un an și șapte luni, din localitatea buzoiană Lipia. Micuța a căzut în latrina din spatele casei, în timp ce se juca. Mama a sunat la 112, însă până la sosirea pompierilor, fetița a fost scoasă din fosă de către tatăl său.

Evenimentul care putea avea un deznodământ tragic s-a produs ieri, într-o familie de romi din localitatea Lipia, judeţul Buzău. Fetiţa a fost salvată de tată, după ce acesta a lărgit gaura latrinei cu un baros. Zece minute a stat fetiţa un an şi şapte luni în mizeria din groapă, până să fie scoasă de părintele ei. Barbatul se afla la muncă, în sat, şi a venit imediat după ce a fost anunţat despre incident de soţia sa. Între timp, femeia a sunat la 112, pentru a solicita ajutor de la Pompieri şi Ambulanţă.  Înainte să ajungă echipajele de intervenţii, părintele a lărgit gaura latrinei cu un baros împrumutat de la o vecină după care şi-a tras copilul din groapă.

Fetiţa a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru un control medical. Protecţia Copilului ar putea declanșa o anchetă socială pentru a constata dacă cei doi copii ai familiei sunt neglijaţi. Vecinii spun însă că nu se pune astfel problema, deoarece părinţii îşi dau interesul faţă de copilaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =