MOARTE SUSPECTĂ

0
1063

 

Poliţiştii din Iaşi, în alertă, după un apel la 112. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit de un om în curtea casei lui. Criminaliştii au descoperit că bărbatul de aproximativ 45 de ani a fost tăiat şi aruncat peste gard. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul avea 45 de ani şi era paznic. El locuia împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai săi în localitatea Popricani. Venise în vizită la mama lui pentru a lua parte la parastasul tatălui şi fratelui său care au murit în urmă cu un an.

În dimineaţa zilei următoare bărbatul a fost găsit zăcând fără suflare într-o baltă de sânge. Trupul său a fost aruncat peste gardul vecinei mamei sale. Oamenii din sat sunt şocaţi şi nu îşi pot explica de ce cineva ar fi vrut să-l omoare, mai ales că era un bărbat care nu a deranjat pe nimeni.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au descoperit că pe trupul bărbatului se aflau mai multe tăieturi de cuţit. Oamenii legii au deschis acum un dosar şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut crima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 + = 88