BEBELUŞ RĂNIT ÎN ACCIDENT

0
925

Grav accident astăzi la prânz, pe șoseaua europeană 85, în localitatea buzoiană Costeşti. Evenimentul s-a produs din vina şoferului unui autoturism care nu a păstrat distanţa în mers şi a lovit în spate o autoutilitară ce efectua un viraj. Două persoane, între care și un bebeluș de un an și jumătate, au ajuns la spital.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 13, pe șoseaua europeană 85, în dreptul localității Costești. Martorii spun că vinovat de producerea evenimentului rutier este şoferul unui autoturism Skoda, înmatriculat în Vrancea. Din neatenţie, în timp ce se îndrepta dinspre Buzău către Bucureşti, nu a observat o dubiţă care oprise pentru a vira la stânga spre Budişteni. Skoda a lovit duba, iar apoi a ricoşat în şanţ.

La faţa locului au fost direcţionate echipaje de Poliţie, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi un echipaj SMURD. Şoferul Skodei, un bărbat de 38 de ani, a rămas încarcerat. De la locul accidentului a fost preluat și fiul acestuia, un bebeluș de un an şi jumătat. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău.

Traficul în zona accidentului s-a desfășurat pe un singur sens, alternatic, timp de o oră, cât au durat cercetările la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =