Rablele părăsite pe străzile orașului Buzău, inventariate

0
946

 

O patrulă a Poliţiei Locale va efectua în perioada următoare un recensământ al tuturor hârburilor pe patru roţi uitate prin cartierele municipiului Buzău. Proprietarii rablelor vor fi somaţi să îşi ridice maşinile, iar în caz că nu se conformează, risca amenzi de până la 2.000 de lei.

Mașinile abandonate pe străzile din municipiul Buzău au intrat în vizorul poliţiştilor locali. În prezent, prin toate cartierele există exista zeci de mașini nefolosite de ani buni, cu cauciucurile sparte, ruginite, unele dintre ele transformate în adevărate depozite. Numai în perioada 09–15 aprilie au fost depistate 17 rable, proprietarii maşinilor fiind déjà somatic să şi le ridice. Campania de identificare a vehiculelor părăsite pe străzi va continua şi în perioada următoare. Proprietarii care nu se conformează riscă să fie amendați, iar rablele abandonate vor fi ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de societatea UrbisServ S.R.L.

Polițiștii locali îi roagă pe locuitorii municipiului Buzău să îi sprijine în continuare pentru identificarea vehiculelor abandonate. În acest sens, ei pot suna la “Telefonul Cetăţeanului” 0238.955 sau la Dispeceratul Poliţiei Locale Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 96