Secția Dermato-Venerice a Spitalului Județean Buzău, reabilitată

0
1898

 

Investiție importantă şi absolut necesară, prin care pacienții cu boli dermato-venerice din judeţul Buzău vor beneficia de cele mai bune condiții de tratamemt și îngrijire. Este vorba despre reabilitarea termică cu bani europeni a clădirii Secției Dermato-Venerice a Spitalului Județean Buzău, din incinta Spitalului de Boli Infecțioase. Reabilitarea clădirii va dura cel târziu până în 2023 și va costa aproape 2 milioane de lei.

Una dintre secțiile exterioare ale Spitalului Județean Buzău intră în reabilitare. Este vorba despre clădirea Secției Dermato-Venerice, din incinta Spitalului de Boli Infecțioase Gârlași. Consiliul Județean Buzău a semnat, astăzi, proiectul cu finanțare europenă în valoare de aproape 2 milioane de lei, din care contribuția instituției este de 2 la sută.

Termoizolarea exterioară a clădirii Secţiei de boli dermato-venerice nu presupune doar o anvelopare propriu-zisă, ci şi o serie completă de lucrări, ce vor reduce automat costurile de întreţinere și consum de energie termică.

Secţia de boli dermato-venerice funcţionează din 2007 într-un spaţiu în care a funcționat compartimentul pentru copii al Secţiei de Boli Infecţioase. Clădirea este foarte veche și nu a intrat niciodată într-un proces de reabilitare şi modernizare complexă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 31