Premieră la Teatrul „George Ciprian” din Buzău

0
1362

Din 10 aprilie spectatorii pot cumpăra bilete din fața calculatorului, online, accesând site-ul de internet al teatrului. Există și posibilitatea alegerii locului în sală, cu ajutorul unei hărți interactive, iar plata se poate face în format electronic. Procedură este valabilă însă doar pentru spectacolele teatrului din Buzău.

De săptămâna viitoare, iubitorii de teatru din Buzău, dar nu numai, pot cumpăra bilete online la spectacolele Teatrului „George Ciprian”.  Secţiunea dedicată vânzării online poate fi accesată pe site-ul teatrului http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/bilete-online-la-teatrul-george-ciprian/
Spectatorii au posibilitatea alegerii locului în sală cu ajutorul unei hărți interactive. După rezervarea locurilor la spectacolul ales, se poate efectua plata online în condiții de siguranță deplină.

Luna aprilie a venit şi cu o altă premieră: s-a deschis și Agenția de bilete a Teatrului „George Ciprian”, situată pe strada Nicolae Bălcescu, la Galeriile de Artă.
Achiziționarea de tichete online de pe platforma de internet a  teatrului „George Ciprian” este valabilă doar pentru spectacolele proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 8