Nu ai cumpărat încă un cadou pe care celebrul iepuraş de Paşte îl va aduce copilului tău?

0
1504

 

Atunci trebuie să treci pragul unui pet-shop, unde poţi găsi iepuraşi adevăraţi. Iepurii pitici sunt foarte prietenoşi, se îngrijesc uşor, iar pentru copii pot fi partenerii ideali de joacă. Un astfel de iepuraş costa 70 de lei.

Sărbătoarea Paştelui îţi oferă o nouă şansă de a-i face o surpriză minunată copilului tău, prin intermediul celebrului iepuraş. Iar dacă vrei să-i oferi fetiţei sau băieţelului tău un dar în ton cu tematica sărbătorii, un iepuraş adevărat se va dovedi o alegere inspirată. Albi, negri sau gri, iepurii pitici sunt foarte prietenoşi, se îngrijesc uşor, iar pentru copii pot fi partenerii ideali de joacă.

Preţul este tentant pentru părinţii care vor să le facă un astfel de cadou copiilor. Un iepuraş pitic costa 70 de lei, iar cei cumpăraţi din magazine au certificat sanitar-veterinar.

Tradiţia potrivit căreia iepuraşul aduce cadouri copiilor a fost împrumutată de la germani. În Noaptea de Înviere aceştia îl cheamă pe „urecheat” să le aducă celor mici ouă roşii şi dulciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 25