Filme noi la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 6-12 aprilie!

0
1290

 

Cinefilii pot urmări producţii de calitate precum ,,Ready Player One: Să înceapă jocul,, şi ,,Pacific Rim 2: Revolta,,. Copiii au şi ei parte de câteva surprize plăcute: animaţiile dublate în limba romana ,,Albinuţa Maya 2,, şi ,,Peter Iepuraşul,,. Preţul unui bilet este de doar 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.

În perioada 6-12 aprilie, Cinema 3D, din Rm. Sărat, a pregătit noi filme pentru cinefili. Sâmbătă şi luni, de la ora 12.00, micii spectatori pot urmări animaţia, 2D, dublata în limba romana ,,Peter iepuraşul,, iar de la orele 14.00 şi 16.00 va rula animaţia ,, Albinuţa Maya 2,,. . Luni, în cea de-a doua zi de Paşte cinematograful va fi deschis, programul fiind cel de duminică.

În fiecare zi de la ora 18,00 este programată pelicula ,,Pacific Rim 2: Revolta,,. Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

Zilnic, de la ora 20,30 va rula filmul ,,Ready Player One, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani. În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday. După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găsi „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea.

Preţul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 13,30, iar sâmbăta şi duminica începând cu ora 11,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =