MARATON DE VOIE BUNĂ

0
1181

De Paşte suntem în casele tuturor românilor şi petrecem româneşte! Este invitaţia adresată de trustul TVSat Media Group tuturor telespectatorilor TVSud Est în zilele de Paşti. Mădălina Manolache, Simona Bănică, Daniel Ţigleanu şi Karina Bechir vor fi gazdele unor emisiuni speciale dedicate sărbătorilor pascale, cu invitaţi unul şi unul.


Sâmbătă, de la ora 15.00, telespectatorii TVSudEst pot urmări o ediţie specială a emisiunii ,,Comorile neamului,, cu Marius Zgaianu, în care vor fi prezentate obiceiuri şi tradiţii din Moldova. De la ora 17,30 este programată o ediţie specială a emisiunii ,, Sănătate cu Stil, iar de la 19.00 ,,Academia părinţilor” într-o ediţie dedicată acestor sărbători. De la ora 22.00, Daniel Ţigleanu va fi gazda unei noi emisiuni de muzică şi voie bună, ,,Poveşti şi cântece,, invitata emisiunii fiind Atena Bratosin Stoian.


Duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 10.00, telespectatorii TV Sud Est vor putea urmări o ediţie specială a ,,Peştişorului de Aur,,, realizată de Karina Bechir. La prânz, Mădălina Manolache va da startul unei noi reprize de voie bună în emisiunea ,,La masa de Paşte,, un adevărat maraton al obiceiurilor, tradiţiilor şi muzicii de calitate.
Tot la TVSuEst, de la ora 18.00, este programată ediţia specială a emisiunii ,,Petrecem împreună,, cu Daniel Tigleanu şi invitaţi unul şi unul, din mai multe zone ale ţării: Dănuţ Onoiu, Diana Sârbu, Maria Văduvă, Mariana Purdel, Tudorita Voineag, Adriana Deaconu şi Marius Măcelaru.


De la ora 21.00, Simona Bănica, va invita la o ediţie specială a emisiunii ,,Chic cu Simonik,,.

În cea de-a doua zi de Paşte, de la ora 9.00, puteţi urmări la TVSudEst emisiunea ,,Dor de cântec,, , iar de la 12.00 o ediţie specială a emisiunii ,,Comorile neamului,, în care îşi vor da mâna artişti din România şi din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =