Conceptul de Family Coaching, relativ nou în România, va fi pus în practică şi la Buzău

0
1426

 

Comunicarea eficienta în familie se bazează pe o înţelegere reciprocă în relaţia părinte copil. Totuşi, de multe ori, părinţii au aşteptări prea mari de la prichindeii lor. Mai mult, relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția unor conflicte. Conceptul de Family Coaching, relativ nou în România, va fi pus în practică şi la Buzău, săpămâna acesta, la Biblioteca Judeţeană. Noul concept presupune un parteneriat cu întreaga familie și se concentrează pe ceea ce familia dorește.

Atelierul de comunicare ”Abracadabra: Bagheta fermecată!”, eveniment găzduit joi, 22 martie, de Biblioteca Județeana” Vasile Voiculescu “ din Buzău, este dedicat familiilor cu copii de 6 – 11 ani. Familiile vor participa împreună la o sesiune practică, ce îi va face să descopere ce și cum poate fi transformat pentru armonizarea relației părinți – copii.

Conceptul de Family Coaching este relativ nou în România, şi presupune un parteneriat cu întreaga familie. Acesta se concentrează pe ceea ce familia dorește, analizează dinamica familiei și propune modalități aparte de atingere a scopurilor propuse.

Părinții cu copii de 5 ani sau mai mici pot participa la eveniment, dar fără a fi însoțiți de micuți. Organizatorii menționează că jocurile și experimentele propuse sunt special concepute pentru copii cu vârsta de peste 6 ani, care au capacitate mai mare de concentrare, știu să scrie și să citească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 13